Stress relief yoga cursus!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten
Aan de slag
This cursus is currently closed

Stress relief yoga cursus!

Vrijwel iedereen heeft wel eens last van stress. Maar steeds vaker houdt de stress langdurig aan waardoor er klachten ontstaan zoals hoofdpijn, slecht slapen, piekeren, futloosheid en een leeg gevoel. De motor raakt langzaam op.

In dit 6 weekse programma leer je op een speelse en relaxte manier hoe je tot fysieke en mentale ontspanning kan komen en blijven. In het dagelijkse leven, maar ook in moeilijke tijden! We reiken je tools aan om je patronen te leren herkennen en doorbreken. Met behulp van yoga-, ademhaling- en mindfulnessoefeningen leer je beter voelen wat stress met je doet, hoe je kunt ontspannen en juist meer energie uit jezelf kunt halen. Op die manier krijg je de tools in handen om jouw stressreacties om te buigen naar een hanteerbare situatie of zelfs een positieve ervaring.

We kiezen voor een  6 weeks programma omdat gedragsverandering 3 maanden – 90 dagen om precies te zijn – in beslag neemt. In deze drie maanden krijg je lichamelijke begeleiding en tools om je mindset, leven en lifestyle te veranderen. Jij pakt aan wat er in deze periode bij je past.

Als je via deze academy het programma koopt dan doe je alle modules in je eigen tempo.

Wil je liever live meedoen in Enschede? Klik dan hier om naar startdata te kijken!

In de studio nodig ik je dan uit voor een wekelijkse bijeenkomst op dinsdag van 09.30-12.00 uur. Deze tijd besteden aan zachte ademhalingstechnieken, burnout-vriendelijke yoga en technieken om je onderbewustzijn aan te spreken, zodat je ontspannen de rest van je dag tegemoet gaat. Tevens is er tijd om vragen te stellen of iets te delen mocht je hier behoefte aan hebben!

 

Cursus Inhoud

Alles uitklappen
Verwelkom - week 1
Acceptatie - week 2!
Luister & verbind met jezelf - week 3!
Loslaten wat je niet meer nodig hebt - week 4!
Word intiem met jezelf! Week 5!
Herstel & laad op! Week 6!
Vul je lijf en leven met positiviteit! Week 7!
Balance in je leven! Week 8!
1 van 2