De lente staat voor vernieuwing, creativiteit en het opnieuw laten ontstaan en zaadjes planten voor alles wat je in je leven wilt manifesteren. Na de rust vanuit de winter zul je weer zin in hebben om eropuit te gaan, de wereld weer te ontdekken en het gevoel ervaren dat je weer iets wil ondernemen voor het komende jaar.
Ideeën en vragen als: Wie ben ik nou eigenlijk, wat wil ik graag doen en hoe wil ik leven? Wat wil er uit jou voortkomen en hoe wil je het  komende jaar jezelf neer zetten?


De lente is een hele vruchtbare tijd. Dit zien we al veel als je alleen al naar de natuur kijkt want alles komt weer tot leven. Bomen en struiken laten langzaam hun bladeren weer te voorschijn komen, de eerste bloesem en bloemen zijn weer te zien, de lammetjes staan in de wei en de dagen worden weer heerlijk langer. Met een stijgende temperatuur buiten, gaat bij de meeste mensen het innerlijke vuur ook weer aan. Dus laten we de natuurlijk aanwezige lente energie gebruiken om een leven voor onszelf te creëren waar we gelukkig, vitaal en vol energie van worden.

Alles wat je in de lente zaait, zul je in de zomer en herfst oogsten. Dus een belangrijke tijd om eens extra aandacht aan jezelf te geven en goed voor jezelf te zorgen. Goed te voelen welke kant je op wilt en wat er nu belangrijk is voor jou.
Laten we gebruik maken van de positieve vernieuwende energie en de langere dagen om nieuwe (langdurige / long lasting) habits

Share on Facebook