Weekend retraite

 

Relax, Renew & Revive Thuis Retraite

Een online weekend retraite voor jezelf vanuit je eigen huis. De lente is begonnen, de dagen worden langer en we voelen meer energie. Maar tegen de natuur in blijven we nu binnen, zitten we aan huis gekluisterd met veel onzekerheid en onrust over wat er gaat komen. Maar zoals eigenlijk in elke situatie, heb je ook altijd invloed op hoe je reageert en hoe je met jezelf omgaat in tijden van onrust en stress. Nu je zo terug getrokken bent in je eigen wereld, mag je op zoek naar je eigen wijsheid en inzichten.

3 dagen mini retreat speciaal voor jou 💛

Daarom wil ik je meenemen in een Relax, Renew & Revive online weekend retraite. In 3 dagen krijg je elke dag een yin & yang yoga video (20-40 minuten), krijg je een meditatie of ademhaling video (10-15 minuten) en krijg je dagelijks een questionnaire die je helpt bij het onderzoeken van je innerlijk wereld. Je zal verbaasd zijn als je de rust en ontspanning in duikt wat je over jezelf kan ontdekken.

Gebruik deze tijd niet om je angst te voeden, maar je nieuwe weg te volgen naar binnen, naar jezelf en je leven te verrijken!

Wat gaan we doen in doen?

Via yin en yang yoga flows, meditaties, je ademhaling en questionnaires duik je je eigen bijzondere leven in en ontdek je wat Relax, Renew & Revive voor je gaat doen!

🧘‍♀Relax 🧘‍♀ Laat gaan, ontspan en rust! Niet altijd makkelijk, maar zo noodzakelijk voor je lichaam om te doen. Hoe meer rust je in je lijf ervaart, hoe rustiger je mindset en viceversa. Je lichaam en mindset zijn met elkaar verbonden en daarom gaan we tijdens deze 5 dagen meer ontspannen, de lichamelijke effecten van stress en emoties verminderen en verzachten.

🙏🏻 Repair🙏🏻 Vanuit onrust, stress en chaos ontstaat vaak verandering en vernieuwing! De omstandigheden en deze introverte tijd ga je gebruiken om tot rust te komen en het contact met jezelf te vernieuwen. Maar voordat vernieuwing plaats kan vinden en we het gaan ervaren is het vaak nodig dat we eerst het oude opruimen. Tijdens deze mini home retreat ga je daarmee bezig, praktisch in je leven en in je lichaam 💛

🤸🏻‍♀ Vernieuw🤸🏻‍♀ Voel je na deze 3 dagen meer ontspannen, opgeladen en vernieuwd. Als je je lichaam en mindset de tijd geeft tot self care en rust, dan zal het vanuit zijn eigen lichaam intelligentie verjongen en zal je vanuit meer wijsheid en vertrouwen verder gaan.

Voordelen van de Relax, Renew & Revive retreat:

•Herstellen, versterken en versoepelen van de spieren, gewrichten en het bindweefsel.

•Je lichaam in balans brengen zodat het makkelijker kan switchen tussen inspanning en ontspanning.

•Minder last van stress. Verminder je stress en angsten.

•Verzacht in je lichaam met name rug, nek en schouderklachten.

•De ademhaling inzetten voor ontspanning en om energie van te krijgen.

•Je spijsvertering en hormonaal systeem verbeteren

•De kwaliteit van je nachtrust verbeteren.

•Je krijgt inzichten over jezelf!